1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 01:40

Γιάτσης: «Βγήκαμε από τον ρυθμό μας στο τέταρτο σετ»

Στο τέταρτο σετ στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γιάτσης τονίζοντας πως οι διαμαρτυρίες των παιχτών του Φοίνικα έβγαλε από τον ρυθμό του παιχνιδιού τους παίχτες του.

«Είχαμε προσαρμόσει την τακτική μας ώστε να πιέσουμε από το σερβίς, καθώς θεωρούσαμε ότι θα απουσιάζει και ο λίμπερο του Φοίνικα. Αυτό μας βγήκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ ότι στο 4ο σετ, όπου υπήρξαν οι διαμαρτυρίες από πλευράς Φοίνικα, μας έβγαλε από το ρυθμό μας. Εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε και καλύτεροι και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε στα πλει-οφ για τις θέσεις 5-8».

Νικηφορίδης: «Ιδιαίτερο το συναίσθημα»

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα που γύρισα εδώ ως αντίπαλο. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές στη Σύρο και σε αγωνιστικό και σε προσωπικό επίπεδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι πιέσαμε τον Φοίνικα στην υποδοχή και αυτό μας βγήκε για μεγάλο διάστημα, ωστόσο στη συνέχεια κάπου χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν μπορέσαμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Κρατάμε όμως τα θετικά από τον σημερινό αγώνα και κοιτάμε την συνέχεια».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 08:29 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Στελιο τοσο εσυ οσο και ο Στελιος (Πιπεργιας) εισαστε κοσμημα για το ελληνικο volley,και θεωρουμε τιμη μας που αγωνιστηκατε στην ομαδα μας.Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια, να ειστε παντα καλα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ