1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-03-2014 01:19

Κλαρούδας:«Υπερπολύτιμοι οι δύο βαθμοί»

Την πολυτιμότητα των δύο βαθμών που πήρε ο Παμβοχαϊκός στον αγώνα με την Παναχαϊκή τόνισε ο Γιώργος Κλαρούδας. Ο προπονητής της ομάδας του Βραχατίου δήλωσε πως η ομάδα βελτιώνεται και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. 
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και τη μεγάλη θέληση που έδειξαν. Στα δύο πρώτα σετ δεν αφήσαμε την Παναχαϊκή να διεκδικήσει κάτι, καθώς παίξαμε εκπληκτικά στο σερβίς, το μπλοκ και σε άλλους τομείς. Ο ρυθμός μας έπεσε στη συνέχεια, λόγω των διακοπών του αγώνα, είχαμε κάποια κενά στην απόδοσή μας και εκνευρισμό, στοιχεία που εκμεταλλεύθηκε η Παναχαϊκή και ισοφάρισε. Στο τάι μπρέικ ήμασταν αποφασιστικοί και με καλό σερβίς πήραμε τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, είτε τελικά πάμε στα πλέι άουτ, είτε τα αποφύγουμε με νίκη επί του ΠΑΟΚ. Το ευχάριστο είναι πως η ομάδα πάει καλά, βελτιώνεται και αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσει σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή της». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ