1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 01:13

Ανδρεόπουλος: «Σπουδαία νίκη παρά τις αντίξοες συνθήκες»

Ευχαριστημένος από την νίκη επί του ΠΑΟΚ παρά τα πολλά προβλήματα ήταν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο τεχνικός του Φοίνικα τόνισε πως οι τραυματισμοί βασανίζουν την ομάδα και δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά στις προπονήσεις

«Πήραμε μία σημαντική, αλλά και σπουδαία νίκη κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Οι τραυματισμοί και οι ιώσεις δεν μας έχουν αφήσει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε σωστά εδώ και πολύ καιρό. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ στο σερβίς, ειδικά στο 2ο και το 3ο σετ. Το μυαλό μας είναι στα πλέι-οφ, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε εξασφαλίσει μία θέση και ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Θάνος Τερζής: «Να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα»

«Είχαμε και πάλι κάποια προβλήματα στην υποδοχή, όπου ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ, ενώ δεν είχαμε σε καλή βραδιά τον διαγώνιό μας. Ευτυχώς ο διαιτητής φρόντισε να μας... ξυπνήσει στο 4ο σετ και μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάποια νεκρά διάστηματα μέσα στον αγώνα, πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα πλέι-οφ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ