1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2014 00:23

Ένταση στο κλειστό του Βραχατίου

Απ' το ντέρμπι του Βραχατίου δεν έλειψε τα νεύρα κι οι εντάσεις. Στο 5-3 του 2ο σετ, περίπου 20 οπαδοί της Παναχαϊκής, που δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια, εισέβαλαν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στον εξώστη των δημοσιογραφικών θεωρείων. Η αστυνομία παρενέβη γρήγορα και τους έβγαλε εκτός γηπέδου.
Τα αίματα άναψαν και ένας εξ' αυτών πέταξε μια πέτρα με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι του κλειστού γυμναστηρίου, πάνω από τον πάγκο του Παμβοχαϊκού χωρίς ωστόσο, να υπάρξει τραυματισμός. Ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά.

Ένταση υπήρξε και ανάμεσα στους οπαδούς του Παμβοχαϊκού και του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος προκάλεσε με χειρονομίες λίγο πριν το ξεκίνημα του τάι μπρέικ. Ένα μπουκάλι έπεσε δίπλα στον παίκτη της Παναχαϊκής, που άκουσε τα. εξ' αμάξης από την κερκίδα. Ο ίδιος, ο οποίος έπαιξε για λίγο στο τάι μπρέικ, αντικαταστάθηκε από τον Λυκούδη στο 13-6 και του πέταξε το ταμπελάκι της με δύναμη στα πόδια. Παράλληλα, κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του και έβριζε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον Γεροθόδωρο.

9 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 20:39 posted by pamvo fan

    φιλε σαλονικιε ,δεν τα ξερεις καλα.

    αν διαβασεις το πρωτο μου σχολιο θα δεις τι γραφω από παλια για την κοντρα παμβοχαικου - παναγιωτη ρουμελιωτη.

    συντοποιτη τασο ,εριστικος είναι και ο νικος ο ρουμελιωτης και όχι μονο ο παναγιωτης.
    τσιμπησε και παρατσιμπησε ο κοσμος.

    και επισης βλακωδώς δεν επετρεψε η ομαδα μας να μπουν οι φίλαθλοι της παναχαικης.

  • Comment Link Ο Σαλονικιος Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 17:19 posted by Ο Σαλονικιος

    Ευτυχως παιδια εσεις εκει κατω στο Βραχατι που τον ειδατε και τον γνωρισατε τον κ. Παναγιωτη Ρουμελιωτη. Μεχρι τωρα ακουγατε αλλα δεν ξερατε. Τωρα μαθατε και καταλαβατε περι τινος ¨" αθλητη" προκειται. Χριστοπουλε μην ανησυχεις αφου σε βριζει τετοιος "αθλητης" συμαινει οτι δεν εχεις καμια σχεση με αυτον. Και τωρα η προβλεψη. Ο " αθλητης" αυτος στη προσπαθεια του να σωθει η ομαδα στα ποδι του Γιωργου Χριστοπουλου θα πεσει. Κοντος ψαλμος αλληλουια. Κολοτουμπα θα κανει σας λεω

  • Comment Link Tasos Vrachati Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 11:30 posted by Tasos Vrachati

    Oταν υπαρχουν αθλητες που εχουν την αλητεια στο αιμα τους το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει ο κοσμος τελικα....3 χρονια στην Α1 ο Παμβοχαικος ειναι υποδειγμα φιλοξενιας και κανενας αντιπαλος αθλητης δεν εχει αποδοκιμαστει,αντιθετα ολοι εχουν δεχτει το ζεστο χειροκροτημα της εξεδρας με αποκορυφωμα σημερα τον τραυματισμο του Μενιου Ρουμελιωτη οπου ο αθλητης με ολο το κοσμο ορθιο αποθεωθηκε...Και ηρθε ενας ελεεινος που θελει να λεγεται αθλητης,και μιλαω για το Παναγιωτη Ρουμελιωτη οπου με τις χειρονομιες του καταφερε να ξεσηκωσει ενα ολοκληρο γηπεδο εναντιον του..Φυσικα για μενα κακως τσιμπησε ο κοσμος..Θα επρεπε να βαλουν ολοι τα γελια μαζι του...Ας ειναι..εχει ηδη κριθει απο το κοσμο του βολευ...Κριμα μονο για το Νικο Ρουμελιωτη και την υπερπροσπαθεια που κανει να κρατησει τη Παναχαικη στην Α1.

  • Comment Link Pamvo fan Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 08:45 posted by Pamvo fan

    Καλημέρα σας.
    Εγω λέω να διαφοροποιηθω λιγο.
    Η κόντρα μεταξύ παναχαικης παμβοχαικου ειναι παλιά.
    Απο τα χρόνια της α 2 και πιο πίσω, με τις γνωστές ρόχαλες του Παναγιώτη ,στους παίχτες της ομάδας μας.
    Όταν δεν μπορει να νικήσει με την αξία του δημιουργεί εντάσεις.
    Άρα τον ξέρουμε χρόνια τώρα.
    Λοιπόν φταίνε ,οι ιθύνοντες της ομάδας μας που δεν συνέστησαν ηρεμία και προσοχή στο φίλαθλο κόσμο μας να μην παίξει το παιχνίδι των ρουμελιωταιων αυτο ειχε και συνέπεια το μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.
    Κατα δεύτερο λόγο φταίει και κύριος γεροθοδωρος που ειναι και διεθνής διαιτητής και ανέχτηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τις διαμαρτυρίες των ρουμελιωταιων.
    Ελεος κύριε γεροθοδωρος νύφη σας φέραμε στη volley league δεν ξέρετε τους ρουμελιωταιους.

  • Comment Link basv Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 23:33 posted by basv

    Είναι ντροπή για το άθλημα να μένει ατιμώρητος ενας αθλητής που κατ εξακολούθηση έμαθα προκαλεί και ντροπιάζει το ευγενές άθλημα του βόλει.
    Ημουν παρούσα με τα δυο παιδιά μου που ο αθλητής αυτός μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα!Ντροπή όχι γιαυτόν αλλά για την ομάδα του

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ