1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 18:10

Κλαρούδας: «Το πιο κομβικό ματς»

Ως το σημαντικότερο από τα τρία ματς που ο ίδιος ανέλαβε να κοουτσάρει την ομάδα ως τη λήξη της κανονικής διάρκειας, χαρακτήρισε αυτό με την Παναχαϊκή ο Γιώργος Κλαρούδας, τονίζοντας πως η έδρα μπορεί να παίξει ρόλο και πως αυτός κι οι παίκτες του περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου.
«Είναι ένα δύσκολο, σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Η Παναχαϊκή θέλει βαθμούς για τα πλέι άουτ, ενώ εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ ή στην χειρότερη περίπτωση να μπούμε σ' αυτά με την καλύτερη συγκομιδή. Εξ' αρχής είχα τονίσει πως ο αγώνας με την Παναχαϊκή θα ήταν ο πιο κομβικός από τους τρεις. Η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο μέρα με τη μέρα, υπάρχει μεγάλη διάθεση και πίστη για τη νίκη. Θεωρώ πως η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσει ο κόσμος την κρισιμότητα της αναμέτρησης και πιστεύω να υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και στήριξη στην προσπάθεια των παιδιών. Είναι ένα ματς που μπορεί να μας δώσει ακόμη και την παραμονή στην κατηγορία και περιμένουμε κοντά τον κόσμο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ