1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 16:18

Νικήτας Εφραιμίδης: «Να κλειδώσουμε την έκτη θέση»

Ο λίμπερο της Λαμίας Νικήτας Εφραιμίδης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Νίκη Αιγινίου τόνισε πως το τρίποντο εξαρτάται από αυτόν και τους συμπαίχτες του.
«Την προηγούμενη αγωνιστική η Νίκη Αιγινίου νίκησε τον Εθνικό. Οπότε θεωρούμε πως αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε αυτό που μπορούμε θα καταφέρουμε την νίκη. Αν πάρουμε καθαρή νίκη και ο ΠΑΟΚ χάσει έστω ένα πόντο κλειδώνουμε την έκτη θέση. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο να μας επιβραβεύσει για την καλή φετινή μας πορεία».

«Μην υποτιμήσουμε την Νίκη»

Ο Στράτος Καββαδάς δήλωσε για τον αγώνα με τη Νίκη: «Η Νίκη κέρδισε τον Εθνικό και δεν θα την υποτιμήσουμε όπως κάναμε την πρώτη φορά στο Αιγίνιο που χάσαμε 3-0. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το παιχνίδι θα κριθεί πιστεύω καθαρά στην δική μας απόδοση διότι στο «Χαλκιοπούλειο» παίζουμε γενικά καλά. Πάντα χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου, προσπαθούμε και εμείς να τους ευχαριστήσουμε και να τους αποδείξουμε τι δουλειά κάνουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ