1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-03-2014 00:02

Γιώργος Γιάτσης: «Αγχωτική νίκη»

Χαρούμενος για την νίκη επί της Παναχαϊκής ήταν ο Γιώργος Γιάτσης τονίζοντας την σημασία της εξασφάλισης της οχτάδας.
«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη που ήρθε με πολύ άγχος. Γυρίσαμε στα θετικά αποτελέσματα  μετά τις δύο άσχημες εμφανίσεις που κάναμε με Λαμία και Ολυμπιακό».
 
Ο αρχηγός της ομάδας Αινείας Τζελάτι που είναι και από τους κορυφαίους του αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο για εμάς κόντρα σε μια καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Παίχτηκε πολύ ωραίο βόλεϊ ειδικά στα δύο πρώτα σετ τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στην καρδιά και στο πάθος της ομάδας μας . Για πρώτη φορά η ομάδα μας έβγαλε πάθος και ψυχή στο γήπεδο».
 
Από την πλευρά του το λίμπερο της ομάδας Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε: «Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και για αυτό η νίκη μας παίρνει μεγαλύτερη αξία. Ήταν μια νίκη με καθαρό σκορ και το σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά την άσχημη εμφάνιση μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ