1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2014 00:11

Φλαούνας: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Στο τρίτο σετ, αλλά και στην απόδοση του Γιορντάνοφ, εστίασε τα αίτια της ήττας ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας.
«Μας στοίχισε πολύ η απώλεια του τρίτου σετ. Είχαμε απέναντι μας έναν παίχτη με το όνομα Γιορντάνοφ και ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένο και περήφανος από την προσπάθεια των παιχτών μου παρά τα πολλά προβλήματα που έχουμε».
Για την συνέχεια της ΑΕΚ: «Στόχος μας είναι να ανασυνταχθούμε, να επιστρέψουν οι τραυματίες και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη και την Παναχαϊκή. Θέλουμε την 5η θέση και στα πλέι οφ για να βγούμε Ευρώπη που είναι και ο μεγάλος μας στόχος». 
 
Κρέτσης: Λάθος επιλογές στο τρίτο σετ
 
«Το είχαμε γυρίσει το ματς όταν προηγηθήκαμε 19-22 στο τρίτο σετ. Όμως στο σημείο αυτό δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις.  Πιστεύω ότι αν παίρναμε το σετ θα κερδίζαμε και το παιχνίδι. Μετά άλλαξε η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο τέταρτο σετ. Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία γιατί δεδομένων των απωλειών που είχε η ομάδα και της κόπωσης που υπήρχε έπαιξε καλά και μπορούσε να κερδίσει».
 
Ρουμελιωτάκης: Χύσαμε την καρδάρα με το γάλα

«Είχαμε γεμίσει την καρδάρα και μετά της δώσαμε μια και χύσαμε το γάλα. Όλα κρίθηκαν στο 19-22 του τρίτου σετ. Δεχτήκαμε ένα άσο και δυο ακόμη πόντους που είχαμε δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να τους πάρουμε. Κι όλα αυτά ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πρώτο σετ. Για αυτό είμαστε στενοχωρημένοι»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ