1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2014 21:59

Σιδηρόπουλος: «Είμαστε ζωντανοί και ικανοί για όλα»

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Άκης Σιδηρόπουλος δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά την νίκη με 3-1 επί του Φοίνικα:
«Δεν είναι νίκη τίτλου, αλλά είναι νίκη ψυχολογίας. Είμαστε ζωντανοί και ικανοί για όλα. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ποιοτικά. Εμείς ίσως ήμασταν πιο τυχεροί ή πιο καλοί το τέλος των σετ. Δεν υπάρχει ζέστη – κρύο για τους φίλους του Εθνικού, αλλά μόνο ζέστη.  Περίμενα να κάνουμε κοιλιά, ήταν σίγουρο. Δεν υπάρχει ομάδα που να παίζει στα «κόκκινα» για 7-8 μήνες και εμείς κρατήσαμε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Πάιξαμε Ευρώπη, πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ και η κούραση μας κατέβαλε. Τώρα η ομάδα παίζει καλά. Για μας η δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη είναι γεγονός  πολύ σημαντικό. Μην ξεχνάμε ότι ο  Εθνικός έχει το μικρότερο μπάτζετ».

1 σχόλιο

  • Comment Link nikpap Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 21:53 posted by nikpap

    Μπράβο αρχηγέ. Άντε γιατί κάποιοι το παρατράβηξαν. Ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα, ο coach τους έφερε στα μέτρα του πρωταθλήματος και σε θέση που κάποιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν. Άλλωστε φαίνεται και από τα σχόλια που γράφουν, ανώνυμα μεν, αλλά προδίδονται από τις ... που λένε. Πάτε να κλάψετε, έστω και ανεπίσημα, ο αρχηγός τα είπε όλα. Δεν σας άρεσε; Μακριά τώρα λοιπόν. Αφήστε τους άλλους να κάνουν αυτό που κάνουν, εσείς στην άκρη και παραπέρα. Δεν αξίζεται ούτε να σας σχολιάζουν και να μιλάνε για σας. Μπράβο αρχηγέ, παίκτες, προπονητές και διοίκηση!!!!!! Είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ