1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2014 21:58

Γιάννης Μέλκας: «Πλήγμα από το... Βραχάτι»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας παραδέχτηκε πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πως όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα που χάθηκε με τον Παμβοχαϊκό:
«Η υποδοχή μας χάλασε, καθώς δεν έπαιζε κι ο καλύτερος μας παίκτης στον τομέα αυτό, ο Μακ Λαχλιν, ο οποίος χτύπησε χτες και δεν είχα τα χρονικά περιθώρια για να κάνω ούτε μία δοκιμή με τους άλλους παίκτες. Είχαμε κι άλλα προβλήματα, αλλά είπαμε με τους παίκτες ότι με αυτά τα δεδομένα πρέπει να παλέψουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε τελευταίοι. Είχαμε απέναντι μας έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα, και κράτησε καλά ποσοστά σε υποδοχή και επίθεση. Δε μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε μπλοκ-άμυνα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, ήταν καλύτεροι από εμάς».

Σε ερώτηση για το αν παίζει κομβικό ρόλο η ψυχολογία και είναι απ' τους τομείς που πρέπει να διορθωθούν δήλωσε: «Θεωρώ ότι δεχτήκαμε πλήγμα σ' αυτό τον τομέα στο ματς στο Βραχάτι, από κάποια λάθη στα τελειώματα των σετ δεν πήραμε το παιχνίδι και το μυαλό μας ίσως έμεινε εκεί. Εδώ που βρισκόμαστε όμως πρέπει να βρούμε τα αποθέματα ενέργειας, για να παλέψουμε κάθε παιχνίδι κάθε σετ, κάθε πόντο, για να δοκιμάσουμε την τύχη μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ