1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2014 00:06

Φλαούνας: «Να αναλύσουμε τα λάθη μας»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στον τομέα της υποδοχής.
«Σήμερα δεν ήμασταν καλοί στον τομέα της υποδοχής. Παρόλα αυτά, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα, θα μπορούσαμε να πάρουμε το δεύτερο σετ και το ματς τότε θα είχε άλλη εξέλιξη. Το ίδιο συνέβη και στο τρίτο σετ. Τώρα έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας για να αναλύσουμε τα λάθη μας, να δούμε τι έφταιξε, να διορθώσουμε κάποια πράγματα ώστε να πάμε στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 καλύτερα προετοιμασμένοι. Αυτή η ήττα δεν θα επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά. Έχει δείξει ότι διαθέτει μέταλλο και ξέρει να αντιδρά θετικά μετά από μια ήττα». 
 
Τόρρες: «Η διαφορά ήταν στην κόντρα επίθεση»
 
«Παίξαμε καλά αλλά αυτοί έπαιξαν καλύτερα στην κόντρα επίθεση. Εκεί έγινε η διαφορά στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε κοντά στη νίκη στο 2ο και στο 3ο σετ. Όμως στο τέλος μας πίεσαν πολύ με το σερβίς τους και εμείς δεν είχαμε καλή αντίδραση. Ο αγώνας με την Κηφισιά στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου είναι ένα άλλο ματς, σε μια άλλη διοργάνωση. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και να πάμε με καλύτερες προϋποθέσεις στη διοργάνωση αυτή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ