1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-03-2014 14:40

Συνέχεια γεμάτη ντέρμπι και τα σενάρια πολλά

ΤΟΥ: ΜΑΚΗ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Για 17 ολόκληρες αγωνιστικές ήταν ο «οδηγός» της «κούρσας» του πρωταθλήματος, αλλά η «κοιλιά» του δεύτερου γύρου και η ήττα στην Λαμία τον έστειλε στην 4η θέση και από το απόλυτο πλεονέκτημα, στο απόλυτο μειονέκτημα της έδρας.

Πλέον η μάχη για τις δυο προνομιούχες θέσεις των πλέι οφ κορυφώνεται, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το επίσημο φινάλε της κανονικής περιόδου, στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 10 ετών.

Κηφισιά, Φοίνικας και Ολυμπιακός έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την πρώτη θέση, ενώ πλέον ο Εθνικός μόνο με θαύμα μπορεί να υπερασπιστεί αυτό που κρατούσε καλά για περισσότερους από πέντε μήνες.

Τέσσερα παιχνίδια απέμειναν και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μόνο με θαύμα θα μπορέσει να πάρει την πρώτη θέση. Τρία ντέρμπι και μια δύσκολη έξοδος στο Αιγίνιο απέναντι στην ομάδα της Νίκης που καίγεται για βαθμούς είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Σάκη Μουστακίδη, που πρέπει να κάνει αγωνιστική υπέρβαση για να πετύχει το στόχο της.

Η αρχή γίνεται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Φοίνικα. Η νίκη πλέον είναι μονόδρομος, ενώ σε περίπτωση καθαρής ήττας θα είναι σίγουρα τέταρτος ο Εθνικός. Ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στο Αιγίνιο και αμέσως μετά το μενού στο φινάλε της περιόδου συμπεριλαμβάνει δυο ντέρμπι με Κηφισιά και Ολυμπιακό. Δύσκολα τα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός μετά από μέτρια χρονιά βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον στόχο της πρώτης θέσης. Οι συγκυρίες, τα αποτελέσματα και η εμπειρία του σαν ομάδα τον έφερε από την τέταρτη θέση που κρατούσε σταθερά όλη την σεζόν, κοντά στην πρώτη που ήταν ο αρχικός στόχος. Τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα. Δυο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια απέναντι στους ανεβασμένους Παναθηναϊκό και Παμβοχαϊκό και δυο εντός έδρας δύσκολες δοκιμασίες με ΑΕΚ και Εθνικό, με το τελευταίο παιχνίδι να κρίνει τα πάντα όσον αφορά την κατάταξη των ομάδων.

Η Κηφισιά είναι δίκαια πρώτη, έχει όλες τις ισοβαθμίες με το μέρος της αλλά το πρόγραμμα είναι και γι αυτήν δύσκολο στη συνέχεια. Οι εκτός έδρας δοκιμασίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα κρίνουν τα πάντα, η Λαμία δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στο «τρίποντο», ενώ ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει να πάρει καθαρό τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τελειώνουμε με τον Φοίνικα. Αν πάρει το παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση. ΠΑΟΚ και Λαμία δύσκολα θα πάρουν κάτι στην Ερμούπολη, ενώ η Νίκη Αιγινίου δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από τους «Πειρατές» την τελευταία αγωνιστική. Δύσκολα όλα τα παιχνίδια όπως πολύ σωστά λέει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αλλά για δείτε και τα παιχνίδια των αντιπάλων...Στην Αλεξανδρούπολη λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα για την Συριανή ομάδα.


Δείτε την βαθμολογία και το εναπομείναντα πρόγραμμα των ομάδων της τετράδας και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Κηφισιά 41β. (47-24)
2 Φοίνικας 41β. (47-20)
3 Ολυμπιακός 41β. (46-21)
4. Εθνικός 40β. (45-23)



19η Αγωνιστική
Εθνικός Αλ.-Φοίνικας Σύρου
Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Κηφισιά

20η Αγωνιστική
Φοίνικας Σύρου-Λαμία
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Νίκη Αιγινίου-Εθνικός Αλ.
Κηφισιά-Παναθηναϊκός

21η Αγωνιστική
Φοίνικας Σύρου-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Εθνικός Αλ.-Κηφισιά

22η Αγωνιστική
Νίκη Αιγινίου-Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός-Εθνικός Αλ.
Κηφισιά-Λαμία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ