1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2014 21:58

Καλμαζίδης: «Δεν πήγε τίποτα καλά»

Στην άσχημη εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης, τονίζοντας πως τίποτα δεν πήγε καλά στον Παναθηναϊκό και πρέπει οι παίχτες του να βρούν τον καλό τους εαυτό για την δύσκολη συνέχεια.

 «Σήμερα δεν μας πήγε τίποτα καλά, δεν είχαμε τα καλά στοιχεία των προηγούμενων αγώνων. Βέβαια, είχαμε και απέναντί μας μία ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος, ενώ πραγματοποίησε και πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στα επόμενα παιχνίδια, να ξαναβρούμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Κουρούπης: «Δεν μπήκαμε στο γήπεδο»

 «Σήμερα χάσαμε το παιχνίδι πριν καν μπούμε στο γήπεδο! Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί ήμασταν τόσοι κακοί, δεν είχαμε ούτε ένα από τα καλά στοιχεία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Σύρο και έχω πολλούς φίλους στο νησί. Εύχομαι στον Φοίνικα τα καλύτερα, γιατί είναι από τις ομάδες που έχουν κάνει τις μεγαλύτερες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και αξίζει έναν τίτλο».

2 σχόλια

  • Comment Link 13 Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 15:45 posted by 13

    Τρελο κομπλεξ μιλαμε..
    Εχετε φτασει στο σημειο να βαζετε ψευτικα ονοματα.
    Που ησουν κρυμμενος εδω και 2 μηνες?
    Σε περιμενω να σχολιασεις την επομενη κυριακη μετα το ματς με το αιγινιο
    Σας βγηκε ξινο το αντιο αντιο στην α2 ξερεις εσυ
    περαστικα

  • Comment Link Pana8as Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 12:54 posted by Pana8as

    Coach η υποδοχή που ειδα ήταν για ομάδα Α2...επιθετικά εκτός τον Αμοροζο που ηταν σταθερος όλοι οι άλλοι ήταν κάτω του μέτριου...ο Μπέλλος στο σερβις ειναι κινδυνος-θανατος για την τριαδα που ειναι στο μπλοκ (στην ομαδα του παναθηναικου) και ο καρυπιδης στο σερβις περναει την μπαλα μισο μετρο πανω απο το φιλε.Ο γκαλιτς σε υποδοχη ούτε για τοπικο !!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ