1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2014 18:31

Μουστακίδης: «Η ομάδα είναι πάνω απ'όλους»

Για την δυσκολία του παιχνιδιού με την Λαμία στο. «Χαλκιοπούλειο» μίλησε ο Σάκης Μουστακίδης. Ο τεχνικός των εβριτών τόνισε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, καθώς και το γεγονός ότι πρέπει, και θα βρεθούν οι λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο
«Είναι ένα ματς πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους. Πρώτα απ΄ όλα γιατί αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία δυνατή ομάδα. Δεύτερον γιατί όλη την εβδομάδα είχαμε σοβαρά εσωτερικά ζητήματα που μας έχουν στεναχωρήσει. Η πειθαρχία είναι πάνω απ΄ όλα. Ξέρω ότι μας λείπουν δύο έμπειροι αθλητές αλλά στο ρόστερ υπάρχουν κι άλλοι έμπειροι παίκτες που ήρθε η ώρα να βοηθήσουν. Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι των καταστάσεων. Είναι άδικο για την ομάδα και την προσπάθεια που έχει κάνει να χάσει τις ισορροπίες της. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη και τις λύσεις στα προβλήματα μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Σχετικά με τον Ανδρέα Ανδρεάδη ο Μουστακίδης είπε: «Αισθάνομαι πίκρα και στεναχώρια για αυτό που έγινε με τον Ανδρέα. Δεν το περίμενα. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια της διοίκησης. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν γιατί μπορούν να ξεπερνούν τέτοια ζητήματα. Η ομάδα είναι πάνω απ΄ όλους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ