1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-02-2014 17:11

Ντιάτσκοφ: «Πάμε για τις δύο πρώτες θέσεις»

Στόχος του Φοίνικα Σύρου είναι το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και ο Αντρέι Ντίατσκοφ τόνισε οτι η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα λάθη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μείνει στις δύο πρώτες θέσεις.

«Όλοι περιμένουν ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες, το ίδιο πιστεύω και εγώ. Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο, να μην κάνουμε λάθη ώστε να πάρουμε τη νίκη και τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες που είναι στην τετράδα μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Άλλωστε βλέπουμε κάθε εβδομάδα τι γίνεται με τα αποτελέσματα, αυτή είναι η ομορφιά του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα. Στόχος μας να πιάσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ