1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-02-2014 18:14

Λυκούδης:«Πρέπει να χτυπάμε κάθε παιχνίδι»

Κάθε παιχνίδι πρέπει να «χτυπά» η Παναχαϊκή για να καταφέρει να πάρει ανάσα από τη θέση που βρίσκεται, σύμφωνα με τον Γιώργο Λυκούδη. Ο προπονητής της πατρινής ομάδας τόνισε πως μόνος στόχος είναι να πάρουν το αποτέλεσμα, και ότι σέβονται την Κηφισιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η Κηφισιά είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, πολύ δύσκολος αντίπαλος και την σεβόμαστε. Όμως εμείς στην βαθμολογική κατάσταση που βρισκόμαστε πρέπει να χτυπάμε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και με την Κηφισιά. Στόχος μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι να πάρουμε αποτέλεσμα. Και για να τα καταφέρουμε επιβάλλεται να είμαστε ήρεμοι και να κρατήσουμε τον αυτοέλεγχο γιατί έτσι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όποιες συνθήκες δημιουργηθούν στη διάρκεια του αγώνα».

Ο ακραίος της Παναχαϊκής,και πρώην παίκτης της Κηφισιάς, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου δήλωσε: «Η Κηφισιά δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση. Η ομάδα μου πρέπει να διεκδικεί όλα τα ματς. Μέσα στο γήπεδο μας μπορούμε να . Είναι ομάδα που παίζει σταθερά καλό βόλεϊ. Κάνουν πολύ λίγα λάθη και είναι δυνατή επιθετικά. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο. Κατά διαστήματα στο ματς με το Αιγίνιο κάναμε εκπληκτική εμφάνιση. Αν παίξουμε έτσι θα νικήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ