1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-02-2014 17:36

Εφραιμίδης:«Έχουμε σαν οδηγό τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Με οδηγό τη νίκη επί της ΑΕΚ επισκέπτεται η Λαμία την Κυψέλη και τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το Νικήτα Εφραιμίδη. Ο λίμπερο της Λαμίας χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι δύσκολο ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τον Καλμαζίδη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει 5 συνεχόμενες νίκες. Ο Παναθηναϊκός με τον Καλμαζίδη έχει στρώσει το παιχνίδι του. Πάμε εκεί ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να την πετύχουμε.
Η νίκη επί της ΑΕΚ ανέβασε πολύ την ψυχολογία μας, καθώς ήταν μια πάρα πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε αυτό σαν οδηγό και πάμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Ο ακραίος της ομάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον ρυθμό του και έχει δυνατή και δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και προσοχή. Να είμαστε πειθαρχημένοι και να κάνουμε μια εμφάνιση παρόμοια με αυτή απέναντι στην ΑΕΚ. Στόχος μας είναι η συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Πλέον ο Γυμναστικός πρέπει να δείχνει σταθερά καλό πρόσωπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ