1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2014 15:39

Ταμπουρατζής - Χιωτάκης: «Δείξαμε τις δυνατότητες της Κηφισιάς» (video)

Μετά την μεγάλη νίκη της Κηφισιάς επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, το λίμπερο και ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας των βορείων προαστείων Κώστας Ταμπουρατζής μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr. Ο Έλληνας λίμπερο μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα καθώς και για το παιχνίδι με τον Άρη την ερχόμενη βδομάδα.

 «Σήμερα παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε κάποιες απουσίες με τον Γιοβάνοβιτς και τον Σουλτανόπουλο. Όμως έχουμε 16 παίχτες, προσπαθούμε πολύ και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει το κλίμα που έχουμε, δουλεύουμε καλά και μας βγήκε στο παιχνίδι σήμερα. Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με τον Άρη γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την διαφορά ασφαλείας που υπάρχει με την ΑΕΚ, μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι για να καθιερωθούμε στην τετράδα και έπειτα είναι όλα ανοιχτά. Είναι κάποια παιχνίδια συγκεκριμένα, θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε κερδίσει κάποιες ομάδες που βρίσκονται στην τετράδα και πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν».

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών από τους ανθρώπους της Κηφισιάς κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και του ζητήσαμε να μας πεί παρέα με τον Κώστα Ταμπουρατζή δύο λόγια για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Κηφισιά.

«Σαν φίλαθλος του ΑΟΚ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στον προπονητή. Σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση βγάζουν όλες τους τις δυνατότητες, έχουν τρομερή αγωνιστηκότητα και είναι πολύ αποτελεσματικοί. Μόνο συγχαρητήρια».

Περιμένατε αυτή την εξέλιξη στην αρχή της χρονιάς;
 
«Ξεκινήσαμε με στόχο να μην πάμε πλέι άουτ, απο κει και πέρα οι μεγάλες νίκες που έκαναν τα παιδιά από την αρχή έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες τετράδας και το αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα. Ιδιαίτερα στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που για μένα παραμένει το φαβορί για τον τίτλο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ