1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-02-2014 23:30

Παντακίδης:«Πιο αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός στο τάι μπρέικ» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιάννης Παντακίδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό για τη 15η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, κι ότι ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ ανεβασμένος. Είχε και τη στήριξη του κόσμου του, η οποία ήταν πολύ θερμή. Πήγε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, δυστυχώς δεν κάναμε το κάτι παραπάνω κι έτσι δεν πήραμε και τη νίκη».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω ότι ο σημερινός αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ήταν λίγο πιο καλός κι αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός». 

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε να μπούμε ακόμη πιο δυνατά απ' ότι παίξαμε σήμερα. Θέλουμε να κάνουμε έναν ωραίο αγώνα, να τον ευχαριστηθούμε, κι αν μπορέσουμε να πάρουμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό, θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση». 

Τι έχει αλλάξει στον Παναθηναϊκό; «Νομίζω ότι αυτό που έχει κάνει τον Παναθηναίκό να αλλάξει είναι ο νέος προπονητής. Έχει βοηθήσει τους παίκτες να βρουν τους εαυτούς τους. Έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και πιστεύω τον αδικεί η θέση. Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Έχει την ευκαιρία στο δεύτερο γύρο να αποδείξει ότι ήταν μία άτυχη χρονιά στην αρχή, και τώρα θα βρει το ρυθμό της». 

Για το Κύπελλο: «Στο Κύπελλο πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε πολύ, και θέλουμε οπωσδήποτε να νικήσουμε για να προκριθούμε στο φάιναλ-4».

Φιορέλα Μάλο

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ