1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2014 20:46

Δημήτρης Καζάζης: «Γκρεμίστηκε ό,τι χτίσαμε το τελευταίο μήνα» (video)

Απογοητευμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά είπε πως η ομάδα του πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αλλά και να αντιμετωπίσει την ρωσική Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ την Τετάρτη στο «Μελίνα Μερκούρη».
«Δεν πήγε τίποτε καλά. Ο συνδυασμός της κούρασης με την υποτίμηση του αντιπάλου λόγω των ελλείψεων που είχε μας επηρέασαν. Δεν δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Το ματς γύρισε και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Είναι μία ήττα που επί της ουσίας δεν σημαίνει κάτι γιατί έχουμε ακόμα πολύ δρόμο αλλά γκρεμίζει ότι καλό έχουμε χτίσει τον τελευταίο μήνα. Όσο και να παίζαμε σήμερα δεν θα άλλαζε κάτι. Στο μυαλό μας υπήρχε η άποψη ότι θα έχουμε εύκολη μέρα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε στην πράξη. Ήταν ήττα ψυχολογίας. Μας κλονίζει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία και πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε. Πικράναμε τον κόσμο. Η εικόνα μας ήταν αποκαρδιωτική. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για να αντιμετωπίσουμε την Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ. Έτσι κι αλλιώς ο αγώνας θα ήταν δύσκολος αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα».

«Δύσκολη ημέρα»

O κεντρικός του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς δήλωσε: «Ήταν μια άσχημη μέρα για όλους μας. Τίποτα δεν δούλεψε από την πλευρά μας μπλοκ, υποδοχή, σε όλα τα στοιχεία του αγώνα ήμασταν κακοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες μόνο μια άσχημη μέρα και ελπίζω να μην συμβεί ξανά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ