1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2014 17:45

Καρυπίδης: «Μεγάλες οι νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θεόκλητος Καριπίδης.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως τα έχουμε κάνει στον πρώτο γύρο δεν μας μένει πολύς χρόνος να χαρούμε τέτοιες μεγάλες νίκες. Γιατί μόνο μεγάλες μπορούν να χαρακτηριστούν οι νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ομάδες που έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Όμως αυτό που θεωρώ ότι είναι χρυσάφι για εμάς είναι ότι στη διάρκεια του παιχνιδιού, ακόμη κι όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, έχουμε τη δύναμη, την ψυχραιμία και την σωστή τακτική να αντιδράσουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα. 
 
Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι έπαιξε ρόλο η πολύ καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει. Είμαστε πολύ καλά στημένοι και τακτικά, κάτι που οφείλουμε στον προπονητή μας. Το σημερινό παιχνίδι δεν είχε μεγάλες διαφορές. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και με πολύ πάθος, όμως εμείς ήμασταν καλύτερα στημένοι, τουλάχιστον όσο διέκρινα εγώ. Ίσως αν κοιτάξουμε λίγο και τα νούμερα, να δούμε ότι ήμασταν καλύτεροι στο μπλοκ κι αυτό να έδωσε τη διαφορά. 
 
Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελεύθερα. Οπωσδήποτε πηγαίνουμε για το αποτέλεσμα, όμως θα παίξουμε ελεύθερα κι αυτήν την ελευθερία μας τη δίνουν οι νίκες που κάναμε ως τώρα. 
 
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πολύ ζεστός και μας βοηθά πάρα πολύ. Είχα πει κάτι στην αρχή της σεζόν, ότι εμείς θα ζεστάνουμε τον κόσμο κι εμείς θα τον κάνουμε να έρθει στο γήπεδο.  Αυτό το κάνουμε λίγο καθυστερημένα, αλλά το κάνουμε. Η απόδοση μας φέρνει τον κόσμο, και κάνουμε μία γιορτή μέσα στην Κυψέλη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ