1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-02-2014 00:53

Ντέρμπι... επαφής με την κορυφή

Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς συνεχίζεται την Κυριακή (9/2, 16.00Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ.) η 15η αγωνιστική της Volleyleague.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Για την τους «ερυθρόλευκους» ο αγώνας είναι ευκαιρία και για άτυπη ρεβάνς από τις δύο ήττες που έχουν γνωρίσει εφέτος τόσο στην Α΄φάση του Λιγκ Καπ, όσο και για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μάλιστα με 3-0 σετ. Ο Ολυμπιακός για να πάρει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει να νικήσει με 3-0 σετ και με διαφορά πόντων +17. Στον πρώτο αγώνα οι πόντοι ήταν 75-59 για την Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Με εξαίρεση τη μόνιμη απουσία του Μενέλαου Κοκκινάκη άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό.

Έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι η Κηφισιά αλλά χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθής Όλεγκ Κόβαλτσουκ διότι ο σύλλογος έχει ανοικτή εκκρεμότητα με το καρτολίνο και η ΕΟΠΕ δεν εξέδωσε το δελτίο του. Επί πλέον θα απουσιάσει και ο Μουρούτης.

Η Κηφισιά θέλει βαθμούς ή βαθμό για να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας από ΑΕΚ και Άρη που την καταδιώκουν.

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2014

Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Χρηστίδης Χρ., Οικονόμου Μ., Γραμματεία: Δαλέκου

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Παναχαϊκής 18.00 (Νovasports-3): Παναχαϊκή - Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος, Γραμματεία: Δανιά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ