1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
09-02-2014 00:18

Φλαούνας: «Ο κόσμος μας έδινε φτερά»

Για την μεγάλη νίκη επί του Εθνικού μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του νίκησε και την κούραση και έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες που ήρθαν από τον πάγκο.

«Κάναμε ένα ακόμη βήμα για να μπούμε στην 4αδα. Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Παλέψαμε κόντρα στην κούραση και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Οφείλουμε πολλά στα παιδιά από τον πάγκο, που έπαιξαν πολύ καλά. Εμπιστευόμαστε όλο το υλικό και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι. Στο 1-1 φρεσκάραμε την ομάδα και το αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει στιγμή και μας έδινε φτερά στα πόδια. Τον ευχαριστούμε και τον περιμένουμε και στα άλλα ματς δίπλα μας...»

Κρέτσης: «Ενέργεια από τον πάγκο»
 
O Νίκος Κρέτσης δήλωσε για τη μεγάλη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «Όπως περιμέναμε ήταν διαφορετικό ματς από ότι εκείνο του Λιγκ Καπ. Και οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν κουρασμένες. Εμείς είχαμε καλές εφεδρείες, που ήρθαν από τον πάγκο κι έδωσαν ενέργεια στο παιχνίδι μας και μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας, που ήταν καταπληκτικός. Η νίκη αυτή μας κρατάει μέσα στη διεκδίκηση μια θέσης στην 4αδα. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Για εμάς κάθε αγώνας είναι ντέρμπι...».
 
 
«Ζητούν πρωτάθλημα...»
 
Ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Ισπανός κεντρικός της ΑΕΚ Τζούλιαν Τόρρες δήλωσε: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κρατάμε την ηρεμία μας και συνεχίζουμε χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Οι οπαδοί μας βοήθησαν στην Αλεξανδρούπολη και σήμερα. Ζητούν πρωτάθλημα, αλλά εμείς κοιτάμε τη Λαμία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ