1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2014 21:12

Τα... κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ

Η γιορτινή περίοδος για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ έληξε και σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ έπιασαν πάλι δουλειά, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα με τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που θα γίνει το Σάββατο (8/2) στις 19:30 στο κλειστό της Γλυφάδας για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Πριν από την προπόνηση ο γενικός αρχηγός, Μάνος Μακρής συνεχάρη για άλλη μια φορά τον Άκη Φλαούνα και τους παίκτες για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας και τους ζήτησε να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα το κυνήγι των άλλων δυο στόχων, στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

«Η κατάκτηση αυτού του τίτλου είναι αποκλειστικά δικό σας έργο» είπε ο κ. Μακρής απομένοντας τα εύσημα στον προπονητή και στους αθλητές. Για να προσθέσει: «Δεν σταματάμε όμως εδώ. Μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Τώρα πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε…»

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα τεθούν σε κυκλοφορία από αύριο (Tετάρτη 5/2) το μεσημέρι. Κοστίζουν 5 ευρώ και με τον ενθουσιασμό που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων μετά και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αναμένεται να φύγουν γρήγορα. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια). Όσα εισιτήρια έχουν απομείνει έως την Παρασκευή το απόγευμα, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Γλυφάδας, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ