1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2014 21:10

Στράντζαλης: «Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο»

Στην έλλειψη εναλλακτικών λύσεων από τον πάγκο στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θάνασης Στράντζαλης μετά την ήττα από την Κηφισιά, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες του που παίζουν ηρωικά και προσπαθούν με την ψυχή τους.
«Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αυτό μπορούσε η ομάδα αυτό έκανε με δεδομένες τις απουσίες.  Τα παιδιά το τελευταίο διάστημα παίζουν ηρωικά και προσπαθούν με την ψυχή τους. Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Βλέπουμε τις αδυναμίες και δεν μπορούμε να τις διορθώσουμε».
 
Μακ Κίμπιν: «Ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη και τόσο μακριά»
 
«Ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη και τόσο μακριά. Παίξαμε καλά αλλά , απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες τη νίκη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η άνοδος του Γιοβάνοβιτς που μετά και το πρώτο σετ ήταν πολύ αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βγει αυτό και στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ