1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-01-2014 23:55

Μέλκας:«Παλέψαμε αλλά όχι όσο είχαμε προετοιμαστεί»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την συγκέντρωση του Ολυμπιακού που δεν επέτρεψε στους παίχτες να κάνουν το παιχνίδι τους καθώς και για την δύσκολη συνέχεια.

Παλέψαμε αλλά όχι με τον τρόπο που είχαμε προετοιμαστεί. Είχαμε κακό τάιμινγκ και οι μπάλες έφευγαν μπλοκ άουτ. Είδα ένα πολύ συγκεντρωμένο Ολυμπιακό και γι' αυτό δε βγήκε και η δουλειά μας. Η επίθεση με καλή υποδοχή ήταν το όπλο τους. Ξεκινήσαμε με μπλοκ άμυνα αλλά δεν ήμασταν καλοί, κάναμε κάποιες αλλαγές και μας βγήκαν αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Από εδώ και πέρα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά γιατί πρέπει να γεμίσει το σακούλι. Αυτή η έδρα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη αλλά εμείς πρέπει να προσφέρουμε κάτι καλύτερο και να είναι ο κόσμος αυτός που σπρώχνει για τη νίκη.

Παλέντζας: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα έχουμε πρόβλημα για την συνέχεια»

Αργήσαμε λίγο, έπρεπε να μπούμε πιο σκληροί από το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό. Είναι κρίμα που χάσαμε επειδή με τέτοιο κόσμο θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Με τέτοιες εμφανίσεις δε θα έχει πρόβλημα η νίκη στη συνέχεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ