1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2014 23:55

Φλαούνας:«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Συγχαρητήρια στους παίχτες του έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας για την προσπάθεια τους στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες ενώ ευχήθηκε καλή πορεία στον Παναθηναϊκό για την δύσκολη συνέχεια. 
«Θέλαμε τη νίκη, φτάσαμε κοντά αλλά όλα κρίθηκαν στις λεπτομέριες. Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε να πάρει αυτή τη μορφή. Στην ουσία ήταν ένα ντέρμπι κατʼ ευφημισμό που εμείς το επιτρέψαμε να γίνει ντέρμπι αγωνιστικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παικτών μου και να ευχηθώ καλή πορεία στον Παναθηναϊκό στη δύσκολη συνέχεια. Εκεί που έφτασε το τάι μπρέικ ήταν θέμα λεπτομερειών ποιος θα το πάρει». 

4 σχόλια

  • Comment Link Άγνωστος Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 21:21 posted by Άγνωστος

    Ας του πεί κάποιος ότι είναι υπηρεσιακός και όχι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..γιατί στο τέλος θα το πιστέψει και ο ίδιος..και είναι πραγματικά κρίμα αυτή η όμαδα να στηρίζεται σε κάποιον που δεν μπορεί να σταθεί σε τέτοιο προπονητικό επίπεδο..Πιστοποιεί τον κανόνα που λέει:Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος..

  • Comment Link AEKvolley Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014 07:59 posted by AEKvolley

    O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΗ Η ΤΟΝ ΔΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ; ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΕΣ.

  • Comment Link 13 Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 23:27 posted by 13

    Αστειες δηλωσεις του «προπονητη» της αεκ
    σωπα ρε μεγαλε που ητανε κατʼ ευφημισμο ντερμπι..
    ανεβηκες μετα απο ποσα ξερω εγω χρονια στην α1 και ξαφνικα εγινες υπερδυναμη του παγκοσμιου βολλευ και θα εκανες περιπατο στην κυψελη
    Και ροστερικα να το δεις σιγα την τεραστια διαφορα
    Ο Παναθηναικος ειναι εδω και οποιος δεν τον σεβεται θα το πληρωνει
    Τελειωσε η περιοδος χαριτος παρτε το χαμπαρι

  • Comment Link Αekara re! Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014 21:18 posted by Αekara re!

    Ρε φίλε άνω κάτω την έκανες την ομάδα μπάσε-βγάλε παίκτες. Παραγοντάρες πάρτε προπονητή τώρα στην ομάδα και αφήστε αυτά για τον Ελγκέτα που μέχρι να καταλάβει που βρίσκεται θα περάσει η χρονιά. Προπονητή να ξέρει το πρωτάθλημα και τις ομάδες αύριο κιόλας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ