1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2014 01:25

Ανδρεόπουλος:«Δυστυχώς κάνανε ένα λάθος»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, τόνισε πως οι διαιτητές αν και ήταν εξαιρετικοί κατά την διάρκεια του αγώνα, κάνανε ένα κρίσιμο λάθος στο τέλος.
«Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Έγιναν πολλές αλλαγές τακτικής κατά την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος του αγώνα όπως συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια, μιά μπάλα παραπάνω πήγε στον αντίπαλο και κέρδισε».

Για το αν έχει παράπονα ο Φοίνικας από την διαιτησία στην φάση του 17-16 του 5ου σετ: «Τι παράπονα να υπάρχουνε; Οι διαιτητές με τους επόπτες παίζουνε για 5 σετ άψογα, από τις καλύτερες διαιτησίες που έχω δει. Δυστυχώς στο 17-16 κάνουν αυτό το λάθος».
 
«Κάθε βαθμός παίζει σημαντικό ρόλο»
 
Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής είπε: «Είχαμε ευκαιρίες και «κόντρα» μπάλες στο τάι μπρέικ αλλά στο τέλος και με δύο λάθη χάσαμε τον αγώνα. Κάθε βαθμός παίζει σημαντικό ρόλο. Κάναμε καλό πρώτο γύρο αλλά μετά δεν είχαμε δυνατότητα να παίξουμε φιλικά μέσα στα Χριστούγεννα αλλά σιγά, σιγά θα βρούμε το ρυθμό μας. Με τον Ολυμπιακό θα παίξουμε και στο κύπελλο. Εχουμε μια κρίσιμη περίοδο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ