1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2014 20:26

Ο Αγγελόπουλος επιστρέφει στην Αγυιά

Από την… επικίνδυνη Αγυιά θα περάσει ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης στον αγώνα (19/1, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Χανδρινός) που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει και μία «επιστροφή» που θα κλέψει τα φώτα.

Ο πασαδόρος Νίκος Αγγελόπουλος, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικου θα κάνει την εμφάνισή του στο γήπεδο της Πάτρας για πρώτη φορά μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του.  

Βέβαια η Παναχαϊκή αναζητά βαθμούς καθώς νιώθει πλέον την πίεση του Παναθηναϊκού. Από την άλλη ο Εθνικός ανάμεσα στις δύο ευρωπαϊκές δοκιμασίες με τη Λένικ θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή εκμεταλλευόμενος πιθανές απώλειες των ομάδων που τον ακολουθούν. 

Η Παναχαϊκή… περιμένει τον Αγγελόπουλο και η ειρωνεία είναι πως υπάρχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα με τον Γιάννη Λιβαθηνό που στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έπαθε θλάση στη γάμπα και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, διαφορετικά θα αγωνιστεί βασικός ο Χρηστιάς.

Το πρόβλημα με τον πασαδόρο έρχεται να προστεθεί στο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Μένιου Ρουμελιώτη και λίμπερο θα αγωνιστεί και πάλι ο Βασιλάκος περιορίζοντας σημαντικά τις λύσεις στους ακραίους. 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει μόλις μία ήττα σε 12 αγώνες και αυτή εκτός έδρας με 3-2 στη Σύρο από τον Φοίνικα. Οι ακρίτες την Τετάρτη νίκησαν την βελγική Λένικ 3-0 αλλά το περασμένο Σάββατο έχασαν βαθμό στην έδρα τους με τον Άρη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. 

Δεύτερη αναμέτρηση

Ο σημερινός αγώνας της Παναχαϊκής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε την Παναχαϊκή 3-1 σετ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ