1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-01-2014 19:01

«Κοιτάζει» Μπρίκμαν η Παναχαϊκή

Μήνυμα στον διεθνή Καναδό κεντρικό Στιβ Μπρίκμαν, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΕΑΠ και στον Ηρακλή έστειλε η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν διερευνητική κρούση στον Μπρίκμαν και περιμένουν την απάντησή του.


 
«Κλειδί» για το που θα επιλέξει να ενισχυθεί τελικά η Παναχαϊκή θα είναι ο Μένιος Ρουμελιώτης. Ο έμπειρος άσος έχει συμπληρώσει σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης, έβγαλε τον νάρθηκα από τον ώμο του και η αποθεραπεία του έχει μπει στο δεύτερο της στάδιο. Εάν εκτιμηθεί ότι μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στην δράση, τότε είναι πολύ πιθανό η Παναχαϊκή να μην προχωρήσει σε ενίσχυση στην πίσω ζώνη ή σε λίμπερο, αλλά να αποκτήσει παίκτη σε άλλη θέση. 

Για αυτό και έχει κάνει την κρούση στον Στιβ Μπρίκμαν και περιμένει την απάντησή του. Βέβαια αν ο Μπρίκμαν απαντήσει σήμερα «ναι», επειδή δεν πρόκεται για τυχαίο παίκτη, αλλά για παίκτη πρώτης γραμμής, η Παναχαϊκή θα προχωρήσει και ακολούθως θα αποφασιστεί τι θα γίνει εάν καθυστερήσει και άλλο η πορεία της αποθεραπείας του Μένιου Ρουμελιώτη. Θυμίζουμε ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Α1 Εθνικής βόλεϊ έχει ανοίξει στις 16 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου. Συνεπώς η Παναχαϊκή έχει ακόμη χρόνο στη διαθεσή της για να κάνει τις τελευταίες της κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Οσον αφορά στον Στιβ Μπρίκμαν, σίγουρα ρόλο έπαιξε η παρουσία στην Παναχαϊκή του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα του Καναδά, Στιβ Γκοτς. Ο Μπρίκμαν είναι 35 χρονών έχει ύψος 2,02 μ. και την περίοδο 2006-2007 αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΕΑΠ και τη μεθεπόμενη σεζόν στον Ηρακλή. Εχει τεράστια εμπειρία αφού έχει παίξει σε Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία (συμπαίκτης για μια σεζόν του Τζούριτς στην Τρεντίνο), Βέλγιο, Ρουμανία (με την Κονστάτζα ήταν αντίπαλος της ΕΑΠ στο φάιναλ-4 του Τσάλεντζ Καπ στην Σμύρνη), Πολωνία, Ιαπωνία και Κίνα, στην οποία πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Πηγή: pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ