1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1203
13-01-2014 21:49

Κινδυνεύει με τιμωρία ο ΠΑΟ

Επιβαρυντικά είναι για τον Παναθηναϊκό τα όσα σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή από τους διαιτητές Νώντα Γεροθόδωρο, Κώστα Βουδούρη.
Εκτός από τα υβριστικά συνθήματα σημείωσαν πως μετά το τέλος του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του Παναθηναϊκού που κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος ενώ στελέχη της διοίκησης ζήτησαν από τους διαιτητές να σημειώσουν στο φ.α. τις προκλητικές αντιδράσεις του Παναγιώτη Ρουμελιώτη αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

4 σχόλια

  • Comment Link amaral Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 19:00 posted by amaral

    Xειρονομία Ρουμελιιώτη την ώρα που περνά μπροστά από τον κόσμο στο τέλος του 3ου σετ στο 0:27 του βίντεο
    http://www.youtube.com/watch?v=mQ_85K6KCes

  • Comment Link amaral Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 19:00 posted by amaral

    Xειρονομία Ρουμελιιώτη την ώρα που περνά μπροστά από τον κόσμο στο τέλος του 3ου σετ στο 0:27 του βίντεο
    http://www.youtube.com/watch?v=mQ_85K6KCes

  • Comment Link AEKVCfan Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 21:48 posted by AEKVCfan

    Υβριστικά συνθήματα; αλήθεια τώρα; τον ρουμελιώτη που γύρναγε στην κερκίδα και έκανε άσεμνες κινήσεις δεν τον είδαν;
    δε συζητώ για το γεγονός ότι χτυπιόταν κι έβριζε ΣΤΟΝ βουδούρη ο ένας στο γεροθόδωρο ο άλλος και ούτε καν αντίκρισαν την ΚΙΤΡΙΝΗ- δε συζητάω για κόκκινη - κάρτα..
    δεν πιστεύω πως είναι διόλου τυχαίο ότι κοινός παρανομαστής των δυο τόσο ανταγωνιστικών παιχνιδιών που "χάλασαν" (αεκ-οσφπ, παο-παναχαικη) είναι ο γεροθόδωρος..... ο κορυφαίος!

  • Comment Link amaral Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 20:11 posted by amaral

    Η εικόνα του κυρίου Ρουμελιώτη σήμερα , συνάδει με αυτή που πρέπει να βγάζει ένας πολύ έμπειρος και ποιοτικός παίκτης ; Από τις πρώτες φάσεις έπιασε διάλογο με τον Κουρούπη αρχικώς , ακόμα και με τον Γκάλιτς τα έβαλε . Για τον άλλο Ρουμελιώτη που κλώτσαγε μπάλες δεξιά κι αριστερά τι να πεις κανείς . Η Παναχαϊκή όταν το παιχνίδι δεν την "πήγαινε" καλά στο αγωνιστικό σκέλος ξεκίνησε σόου με
    πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Παναγιώτη Ρουμελιώτη . Για να μην τα ρίχνουμε όλα στους φιλάθλους στην τελική που αν έγινε κάτι από τα παραπάνω κακώς συνέβη ( απεναντίας εγώ είδα οπαδούς να μπαίνουν μπροστά από την κεντρική κερκίδα ώστε να μην γίνει το παραμικρό αλλά τέλος πάντων ) . Αλλά να μην εθελοτυφλούμε όταν παίκτες της ποιότητας του Παναγιώτη Ρουμελιώτη συμπεριφέρονται τόσο προκλητικά προς την εξέδρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ