1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2014 00:47

Μουστακίδης: «Μπορούσαμε το 3-0»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μπορούσε να κάνει το 3-0 απέναντι στην Άρη, αλλά... αποσυντονίστηκε κάτι που επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Μουστακίδης.
«Ανησυχούσα για τον αγώνα μετά από 20 ημέρες διακοπή. Για 2,5 σετ παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε με 3-0 σετ και στο τέλος κινδυνεύσαμε. Δεν προσέξαμε στο 3ο σετ. Προηγηθήκαμε 21-15 στο 3ο σετ και έκανα κάποιες αλλαγές. Εκεί χάσαμε το ρυθμό μας. Δείξαμε κακή νοοτροπία. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα με οποιοδήποτε σχήμα. Στο 4ο σετ είχαμε το μυαλό μας στο πως χάσαμε το 3ο σετ και βρεθήκαμε να παίζουμε τάιτ μπρέικ. Πάλι καλά που τα πράγματα δεν ήταν και τραγικά. Στο 5ο σετ παίξαμε το ίδιο καλά όπως στα δύο πρώτα σετ. Ο Άρης έχει μαχητική ομάδα».

«Ευτυχώς νικήσαμε»
 
Ο διεθνής ακραίος του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας είπε: «Έπρεπε να κερδίσουμε 3-0 το ματς όπως πήγαινε. Υπήρξε μια χαλάρωση στο 3ο σετ και για έναν περίεργο λόγο χάσαμε το σετ. Από κει και πέρα ο Άρης πίεσε, έδωσε ότι καλύτερο είχε για να πάρει κάτι θετικό από  αυτό το παιχνίδι και του βγήκε. Ευτυχώς πήραμε το ται μπρέικ και τους δυο πόντους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ