1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2014 00:21

Αρσενιάδης:«Φάνηκε από το χειροκρότημα η αξία της νίκης μας»

Ο προπονητής του Α.Ο.Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης σε δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Φοίνικα, παραδέχτηκε πως περίμενε τη νίκη αλλά όχι με 3-0. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον Φοίνικα για την βολεϊκή κουλτούρα που διακρίνει την διοίκηση και τον κόσμο της.

«Παίξαμε φοβερά. Κερδίσαμε 3-0 σε μία έδρα που ήταν αήττητη και πάντα ξεχωριστή. Θα είναι ψέμα εάν πω πως περίμενα να νικήσουμε με 3-0 σετ. Παίξαμε σωστά, δεν χαλαρώσαμε, ειδικά μετά το 2-0 σετ. Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί κουράστηκαν πολύ μέσα στα Χριστουγέννα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλή τακτική. Στο τέλος ο κόσμος της Σύρου μας χειροκρότησε και αυτό ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας. Μπράβο στους συριανούς για αυτά που έχουν δημιουργήσει και για την βολεϊκή κουλτούρα που είναι ότι καλύτερο για το άθλημα μας».

Πρωτοψάλτης: «Απίστευτα χαρούμενοι»

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για την αποψινή νίκη και και την εξαιρετική εμφάνιση. Ερχόμαστε στη Σύρο με στόχο ένα βαθμό και φεύγουμε με καθαρό τρίοποντο. Δεν θεωρώ ότι είμαστε ο κακός δαίμονας του Φοίνικα, απλά είναι πολλές φορές που το παιχνίδι μίας ομάδας "ταιριάζει" απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΤΗΣ Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 10:28 posted by ΠΕΙΡΑΤΗΣ

    Το αξιζατε κουτς, και παλι μπραβο σας, καλη συνεχεια οπως και στην ομαδα μου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ