1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2014 18:21

Μουστακίδης:«Μην γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε ως τώρα»

Ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θανάσης Μουστακίδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Άρη στην πρεμιέρα του Β γύρου της Volleyleague και τόνισε για τους κινδύνους του παιχνιδιού απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» καθώς και για το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ.
«Μετά από 20 ήμερη απραξία θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να γίνει ζημιά, ειδικά με μία ομάδα που είναι φορμαρισμένη και λογικά θα παίξει ελεύθερα. Δεν θέλουμε να γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε ως τώρα αλλά με τα λόγια δε μπορούμε να κρατηθούμε μπροστά. Κάθε αγωνιστική πρέπει να δίνουμε εξετάσεις. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Αρχίζει για μας δύσκολος μήνας μέχρι 7 Φεβρουαρίου με αγώνες στο πρωτάθλημα, στις Ευρώπη και στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Δυστυχώς λόγω απόστασης δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποιο φιλικό αλλά είχαν χρόνο ξεκούρασης ορισμένοι αθλητές που το χρειάζονταν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ