1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2014 17:26

Δεληκώστας:« Ανυπομονώ να ζήσω το κοινό της Λαμίας»

Ο προπονητής της Λαμίας Κώστας Δεληκώστας μίλησε για την επιστροφή του στην Volleyleague μετά από 5 χρόνια, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική για να μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό.
«Είναι ωραίο και διαφορετικό συναίσθημα να εργάζεσαι σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα με ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό από το να είσαι σε Εθνική ομάδα που προετοιμάζεσαι για ένα τουρνουά. Μου είχε λείψει αυτή η διαδικασία και έχω ένα θετικό προαίσθημα για τη συνεργασία μου με τη Λαμία. Ακόμα περιμένουμε τον ξένο μας. Δεν θα βιαστούμε. Σίγουρα ο Καβαδάς θα πάρει ευθύνες αλλά είμαι σίγουρος πως θα ανταπεξέλθει. Ο Ολυμπιακός έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχω κάνει 9 προπονήσεις με την Λαμία και υπάρχει καλή χημεία με τους παίκτες. Θεωρώ πολύ θετική την έλευση του Παπαδόπουλου και για τον σύλλογο και για την ομάδα. Είναι ένας αθλητής που χρίζει βελτίωσης και μόνο κέρδος θα έχει η Λαμία από την παρουσία του. Ανυπομονώ να ζήσω το κοινό της Λαμίας ως γηπεδούχος προπονητής».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ