1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2014 16:39

Τακουρίδης: «Δεν τίθεται θέμα... εκδίκησης»

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, Γιάννης Τακουρίδης, δηλώνει ότι η ομάδα του θα επιδιώξει τη νίκη και όχι την εκδίκηση απέναντι στην Κηφισιά.

«Ο αγώνας με την Κηφισιά είναι από τις πιο δύσκολους για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έχουμε χάσει τον ρυθμό μας, κάτι βέβαια που ισχύει για όλες τις ομάδες.

Παράλληλα, η Κηφισιά έχει αποδείξει στον πρώτο γύρο ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Άλλωστε, είναι και η μοναδική που μας έχει κερδίσει, άρα αυτό μας κάνει ακόμη πιο προσεκτικούς.

Δεν τίθεται θέμα... εκδίκησης για την ήττα της πρεμιέρας, κάθε αντίπαλος για μας είναι το ίδιο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία καλή εμφάνιση και να μπούμε νικηφόρα στη νέα χρονιά, δίνοντας παράλληλα χαρά στους φιλάθλους μας που ανυπομονούν να αρχίσουν και πάλι οι αγώνες

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ