1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2014 14:47

Ντάμποβιτς: «Το όνομα Άρης ηχεί ως κάτι πολύ μεγάλο»

Το παρών στην χθεσινή προπόνηση του Άρη έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μαυροβούνιος Σίμο Ντάμποβιτς.
Ο πασαδόρος του Αρη έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα και δύο ώρες αργότερα βρέθηκε στη Μίκρα, προκειμένου να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ευδιάθετος, χαμογελαστός και με πολύ όρεξη για να προσφέρει,  στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων» τόνισε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήμουν στην πατρίδα μου, έγιναν κάποια τηλεφωνήματα, ήρθαμε σε συμφωνία και ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Το όνομα Άρης ηχεί ως κάτι πολύ μεγάλο στα αφτιά μου και είναι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε. Όλοι να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Γνωρίζω κάποιους από τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι σε δέκα ημέρες που θα έχουμε το πρώτο παιχνίδι θα είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστώ. Άλλωστε πέρα από δέκα μέρες αποχής είμαι συνέχεια μέσα στα γήπεδα».  

Απόντες από την απογευματινή προπόνηση ήταν ο Γιάννης Χαριτωνίδης και ο Ρολάντο Ντεσπέιν, καθώς και οι δυο ταλαιπωρούνται από ίωση βαριάς μορφής. Η ίδια ίωση «χτύπησε» και το Θάνο Ντίνα με τον κεντρικό παίκτη του Άρη, να δίνει, όμως, σήμερα το παρόν στην προπόνηση.  Σήμερα (04/01) στις επτά το απόγευμα η ομάδα δίνει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, κόντρα στη Νίκη Αιγινίου, σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ