1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-12-2013 16:59

Λιόντας:«Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Μιχάλης Λιόντας μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Εθνική Εφήβων. Ο 20χρονος πασαδόρος του «τριφυλλιού» έδωσε το μήνυμα του για παραμονή στην κατηγορία, αλλά και τις ευχές του για τη νέα χρονιά. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα φιλικό για να βρούμε κι εμείς το ρυθμό μετά το κενό των διακοπών, αφού χθες μπήκαμε στις προπονήσεις. Ήταν κι ένα καλό φιλικό για την ομάδα της Εθνικής Εφήβων και την προετοιμασία που κάνει για τον Απρίλιο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο γινόταν πιο ελεύθερα, ώστε να βρούμε το ρυθμό για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε στο δεύτερο γύρο. Μην ξεχνάμε ότι παλεύουμε για τη σωτηρία».

Για τη σωτηρία: «Πίστη υπάρχει από όλη την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην πέσουμε κατηγορία. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, όμως εγγυούμαστε ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».  

Για την Εθνική Εφήβων: «Η Εθνική Εφήβων έχει ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστεί, αφού χθες το βράδυ μαζεύτηκε. Αποτελείται από καλούς παίκτες, οι οποίοι όμως θέλουν περισσότερη δουλειά, ώστε να βρεθούν μεταξύ τους και να κάνουν κάτι καλό για τον Απρίλιο.

Για την απόδοση του ΠΑΟ στο παιχνίδι: «Προερχόμασταν από διακοπές, αλλά δεν κάναμε άσχημο παιχνίδι, παίξαμε απλό βόλεϊ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό το φιλικό αποτελεί κάποιο στάνταρ πάνω στο οποίο θα βασιστούμε για τη συνέχεια».

Η ευχή του για το 2014: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και να μην το βάζει κάτω παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση». 

ΦΙΟΡΕΛΑ ΜΑΛΟ

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ