1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-12-2013 15:08

Φιλιππάτος:«Στο τέλος θα σωθούμε»

Στο volleynews.gr μίλησε ο Δήμος Φιλιππάτος μετά το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εθνική Εφήβων. Σε έναν αγώνα με νικήτη το «τριφύλλι» ο Β' προπονητής της ομάδας τέσταρε τους παίκτες, από τους οποίους έμεινε ικανοποιημένος. 

Για τον αγώνα: «Ήταν η δεύτερη μέρα μετά  το ρεπό των Χριστουγέννων. Ο αγώνας έγινε περισσότερο για να βοηθήσουμε την εθνική εφήβων που έχει να κάνει την προετοιμασία της για να πάει στα προκριματικά. Πέρα από αυτό όμως θέλαμε να δούμε και κάποια κομμάτια στο παιχνίδι και την τακτική μας. Νομίζω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κάναμε αυτά που είπαμε. Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος δεδομένων των απουσιών που είχαμε, της αποχής από τον αγωνιστικό χώρο, και της μίας μόνο προπόνησης που είχαμε από χθες».

Για τη σωτηρία της ομάδας: «Πιστεύω πως η ομάδα στο τέλος θα σωθεί. Δεν είναι όλα στο χέρι μας, αλλά πιστεύω πως θα δείξει σημάδια ανάκαμψης και θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι».

Η ευχή του για το 2014: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Υγεία για όλο τον κόσμο, τους αθλητές και τους φιλάθλους. Ελπίζω να καταφέρουμε να σώσουμε την παρτίδα». 

 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ