1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2013 20:49

Επιτέλους... νίκη για ΠΑΟ, 3-0 την Εθνική Εφήβων αλλά τραυματίστηκε ο Αμορόσο

Επιτέλους... νίκη για τον Παναθηναϊκό έστω και σε φιλικό αγώνα. Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-0 σετ το κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων της Νοτίου Ελλάδας που κάνει προπονήσεις με τον Άρη Αγγελόπουλο.

Στα δυσάρεστα ο τραυματισμός στο πόδι του Αμερικανού κεντρικού του Παναθηναικού Αμορόσο. Από την Εθνική Εφήβων απουσίασε ο Τουρνάκης που είναι τραυματίας. Το φιλικό έγινε στη Λεωφόρο.

Τα σετ: 14-25, 14-25, 25-27

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καλμαζίδης):  Λιόντας, Καπίρης, Αμορόζο, Μουρ, Μπέλος, Καριπίδης, Κουρούπης (λ), Πολυχρονιάδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ: (Αγγελόπουλος): Ιωαννίδης, Παπάζογλου, Μελλές, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Τσιράκης (λ), Καρασαβίδης (λ), Δημητούλης, Φωτιάδης, Μούχλιας, Τσέλιος, Κωστόπουλος. 

 * Η Εθνική Εφήβων θα συνεχίσει την προετοιμασία της το Σάββατο (28/12, 12:30) με φιλικό κόντρα στην Παλλήνη (στο Παλαιό Φάληρο στη Λ. Μαραθώνος) και η τριάδα των αγώνων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (29/12, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.

* Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είμαστε στο ξεκίνημα μιας διαδικασίας, κάναμε μόλις μία προπόνηση και δώσαμε αυτό το φιλικό περισσότερο για να γνωριστούμε σαν ομάδα. Ήταν δηλαδή ένα ματς περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα για να πάρουν όλοι συμμετοχή.
Από εκεί και έπειτα, είναι θετικό ότι μέσα στις γιορτές τα παιδιά αξιοποιούν τον χρόνο τους και η ΕΟΠΕ εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να λειτουργήσουμε με στόχο την πρόκριση την προσεχή άνοιξη. Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχουμε κάνει εντατική δουλειά με τα παιδιά, ώστε να προετοιμάσουμε την ομάδα το δυνατόν καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ