1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
23-12-2013 18:52

Κλαρούδας: «Κυνηγάμε την τετράδα» (video)

Της Φιορέλα Μάλο:

Με λιγότερα προβλήματα και καλύτερη συγκομιδή πόντων ευελπιστεί να ξεκινήσει η νέα χρονιά, ο Γιώργος Κλαρούδας. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο volleynews.gr μετά τη νίκη με 3-1 με την Παναχαϊκή, ενώ μας είπε και τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στον πρώτο γύρο.

Για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς γιατί θεωρητικά παίξαμε με έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Χάσαμε το πρώτο σετ, κάτι το οποίο μία ομάδα που θεωρείται φαβορί την αγχώνει ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά όμως βρήκαμε κουράγιο, ανεβάσαμε κι άλλο την απόδοση μας, σε μπλοκ και σέρβις, και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Πήραμε μεγάλες διαφορές και κερδίσαμε αυτά τα σετ μάλλον εύκολα. Αυτό μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, να είμαστε πιο χαρούμενοι στις γιορτές και να μαζέψουμε τα προβλήματα που είχαμε αυτές τις εβδομάδες. Περιμένουμε να έρθει και ο νέος πασαδόρος μας, κάτι που αποτελεί σημαντικό κομμάτι. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να προπονηθούμε στο διάστημα που μένει και να δέσουμε πιο πολύ ως ομάδα».

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας:
«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα από την αρχή. Ξεκινώντας από τραυματισμούς παικτών, το πρόβλημα που προέκυψε με τον πασαδόρο μας. Είχαμε πολλές αντιξοότητες κι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια με καλές ομάδες, στα οποία είχαμε καλή συγκομιδή βαθμών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα και θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς ώστε να διεκδικήσουμε κι εμείς μία θέση στην τετράδα».  

Ποιους ξεχωρίζει:
«Θα σας πω την καλύτερη επτάδα. Νομίζω ότι καλύτερος πασαδόρος είναι ο Τερζής, καλύτερος διαγώνιος ο Ράιτς, καλύτεροι ακραίοι ο Ντιάτσκοφ και ο Πέτρογλου, καλύτερο λίμπερο ο Στεφάνου, και καλύτεροι κεντρικοί ο Τόρρες και ο Κανέλλος».

Ο προπονητής της 'Ενωσης έδωσε κι εκείνος τις ευχές του για τη νέα χρονιά :
«Εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο και να τελειώσουν κάποια στιγμή τα προβλήματα όλων».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ