1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2013 00:22

Μουστακίδης: «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»

Τα μυαλά του Εθνικού δεν παίρνουν αέρα μετά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και ο τεχνικός της ομάδας Σακης Μουστακίδης, δηλώνει:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεν παίξαμε καλά σε σερβίς και υποδοχή. Ο Ολυμπιακός είχε τις ατυχίες του. Δεν είχε τον Γιορντάνοφ και έχασε και τον Κοκκινάκη. Φοβόμουν το άγχος και το πάθος για τη νίκη και αυτό μας βγήκε αρνητικά. Τελικά η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Μπράβο τους. Τους αξίζει. Τόσα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη πρώτη φορά ζω τέτοιες στιγμές. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να αγχώνεται. Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δε μας λέει τίποτα. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...».

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος είπε: «Μεγάλες στιγμές ζει η Αλεξανδρούπολη. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ αγχωτικά για όλους. Εμείς δε μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν παίχτηκε ποιοτικό βόλεϊ αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό μετράει. Κλείσαμε τον Α΄ γύρο πρώτοι και αυτό δεν το έχει πετύχει άλλη επαρχιακή ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ