1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2013 23:25

Φίνος:«Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά τελειώσαμε καλά τον Α΄ γύρο»

Στην απόδοση των Ελλήνων παιχτών στάθηκε ο Σπύρος Φίνος μετά την νίκη του Άρη στην Κυψέλη επί του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για την παρουσία του Ντεσπέιν που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και στην αλλαγή. Στον τρίτο πόντο δεν αφήνουμε τον αντίπαλο μας να προχωρήσει και εκεί κάνουμε τη διαφορά. Ο Ντεσπέιν είναι καλοδεχούμενος στον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μας έχει λείψει στο πρωτάθλημα. Θα μείνω, όμως, στην απόδοση των Ελλήνων παικτών γιατί τα δίνουν όλα. Θα ξεκουραστούμε και θα ευχηθούμε καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ τη χρονιά που έρχεται».

Χαριτωνίδης:«Έχουμε αποκτήσει καλή χημεία»

 «Περίμενα ότι θα κερδίζαμε αλλά δεν περίμενα τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά τελειώσαμε καλά τον Α΄ γύρο αλλά και το 2013. Η ομάδα βγάζει διαφορετικό πρόσωπο. Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε στο γήπεδο. Έχουμε αποκτήσει καλή χημεία. Η αλλαγή προπονητή έγινε στο καλύτερο τάιμινγκ. Περιμένουμε να έρθει και ο Ντεσπέιν για να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Ο στόχος του Άρη είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και όλα είναι ανοικτά για την ομάδα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ