1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2013 21:59

Δημήτρης Καζάζης: «Αξιοπρεπής πορεία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης είπε πως η ομάδα του είχε αξιοπρεπή πορεία στα ευρωπαϊκά κύπελλα και πως ξεκούρασε Γιορντάνοφ και Χριστοφιδέλη για το ντέρμπι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη:
«Περιμένουμε να τελειώσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια που γίνονται αυτή την ώρα για να δούμε αν τελικά θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι η πορεία μας ήταν αξιοπρεπής, άμα εξαιρέσουμε την ήττα στο Βέλγιο που ουσιαστικά αυτή μας κόστισε πολύ. Μετά από ένα διάστημα αποχής από την Ευρώπη η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς και κράτησε την επαφή της με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Έχω ξαναπεί πως όταν δεν συμμετέχεις σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις η απόσταση ανεβαίνει συνεχώς, οπότε μόνο και η παρουσία είναι σημαντική και η συγκομιδή βαθμών η οποία έχουμε κάνει είναι αρκετά καλή».
 
Για την μη χρησιμοποίηση των Χριστοφιδέλη και Γιορντάνοφ ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:
«Ενόψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη θεώρησα ότι ήταν καλό να τους προστατεύσουμε, να είναι πιο ξεκούραστοι, συν του ότι κάποια παιδιά έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και πήγανε πάρα πολύ καλά. Πήραμε μια καθαρή νίκη και πάμε για το παιχνίδι του Σαββάτου σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Rtd Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 19:38 posted by Rtd

    Ε χετε πλακα...Σιγα τον ομιλο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ