1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2013 18:46

O Ντονάς φρενάρει τις μεταγραφές του ΠΑΟ;

Η οφειλή του Παναθηναϊκού στο Στάθη Ντονά πιθανότατα να «φρενάρει» τις πιθανές μελλοντικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Ο αθλητής της Παναχαϊκής έστειλε στην ΕΣΑΠ αίτηση εξόφλησης από την τελεσίδικη απόφαση που έχει στα χέρια του για τις οφειλές του Παναθηναϊκού και η αθλητική δικαστής κάλεσε τον Παναθηναϊκό για εξηγήσεις την Πέμπτη 19/12/2013 στις 20.00. Επίσης κλήθηκε και ο αθλητής να υποστηρίξει την αίτηση του.

Να σημειωθεί πως το ποσό που επιδικάστηκε στον Ντονά είναι 52.000 Ευρώ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επικοινωνία με τον αθλητή για να βρεθεί λύση.

2 σχόλια

  • Comment Link alex1 Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 19:27 posted by alex1

    Όσα λεφτά του χρωστάνε να τα πάρει, μέχρι τελευταίου ευρώ. Τι θα πει "πήρε καλά λεφτά" και να έχει "ευθιξία"; Ας πρόσεχαν οι διοικήσεις να ήταν εντάξει προς τα συμφωνηθέντα.

  • Comment Link amaral Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 17:16 posted by amaral

    Είναι ντροπή αυτό που κάνεις ο Ντονάς . Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού , ναι με ν δεν ευθύνεται για την οφειλή που όντως υπάρχει και καλά κάνει και διεκδικεί ο παίκτης , ΑΛΛΑ προσπαθεί να πληρώσει τα "σπασμένα άλλων" . Ούτε έδωσε υπέρογκα ποσά για να φέρει ξένους όπως κάνανε άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν , και απεναντίας προσπαθεί να καλύψει τις οικονομικές τρύπες που υπάρχουν . Λίγη ευθιξία θα ήταν καλό να υπάρχει από τον Ντονά που στις καλές εποχές πήρε καλά λεφτά από τον Παναθηναϊκό .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ