1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 20:52

Γιαμακίδης:«Στα κρίσιμα σημεία δεν ανταπεξήλθαμε»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άριστείδης Γιαμακίδης στάθηκε στην κούραση των παιχτών του από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και στην έλλειψη ενέργειας στο παιχνίδι με τον Φοίνικα.

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 15 ημέρες δώσαμε πέντε παιχνίδια και την κούραση την φοβούμουνα. Η ομάδα σε δεν είχε ενέργεια, ειδικά στα κρίσιμα σημεία που έπρεπε δεν αντεπεξήλθαμε», ενώ σε ερώτηση για πιο λόγο δεν έχει κατορθώσει ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει νίκη μέσα στην έδρα του: «Πράγματι είναι ανεξήγητο φαινόμενο. Αυτή η έδρα ήταν σχεδόν απόρθητη τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ μέσα έχουν χάσει ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό όπως ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής».

Όσο για τον επόμενο αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αριστείδης Γιαμακίδης τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ματς φωτιά καθώς και οι δύο ομάδες θα καίγονται για τη νίκη».

«Να παίζουμε με... κρύο κεφάλι»

Από την πλευρά του ο Αλεξάντερ Μίλκοφ τόνισε : «Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί δεν καταφέραμε ούτε και σήμερα να νικήσουμε μέσα στην έδρα μας. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί δείχνουμε στους αντίπαλους ότι μπορούν να μας κερδίζουν μέσα στην έδρα μας. Μακριά από το γήπεδο μας παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να ρισκάρουμε περισσότερο και να παίζουμε με κρύο κεφάλι. Παλεύουμε παίρνουμε τις διαφορές και δεν καταφέρνουμε να τις κρατήσουμε καθώς κάνουμε εύκολα λάθη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ