1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2013 15:33

Νίκος Ρουμελώτης: «Παιχνίδι... διπλής σημασίας»

Ο αγώνας απέναντι στον Παμβοχαϊκό είναι πολύ σημαντικός για την Παναχαϊκή, κάτι που αναγνώρισε ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης.

«Είναι σημαντικό παιχνίδι. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα θα έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στην νίκη. Εμείς μετά από καιρό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια με εξαίρεση τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν το καταφέραμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Επιβάλλεται να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας από τον πρώτο ως τον τελευταίο πόντο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια οι βαθμοί έχουν... διπλάσια σημασία καθώς και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία».


Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους αφού έδωσαν φιλικά προετοιμασίας και ήταν αντίπαλοι στο Λιγκ Καπ όπου η Παναχαϊκή νίκησε στο Βραχάτι 3-2. «Τα φιλικά και το Λιγκ Καπ έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Άλλωστε από τότε και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ