1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2013 22:23

Μάνος Μακρής: «Μην προτρέχουν κάποιοι... δε μιλάμε για ποδόσφαιρο...»

Ενοχλημένη είναι η διοίκηση της ΑΕΚ από τα μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ενόψει του αγώνα με τον Άρη προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία στο τμήμα. Ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ ΑΕΚ Μάνος Μακρής ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για ομάδα... ποδοσφαίρου αλλά για βόλεϊ και οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα ανακοινωθούν την ώρα που πρέπει.
«Επειδή έχει σηκωθεί μεταγραφικός άνεμος τις τελευταίες μέρες πάνω από την ΑΕΚ, που κοντεύει να σαρώσει ό,τι καλό και με κόπο έχουμε χτίσει εδώ και τρεις μήνες , θέλω να διευκρινίσω το εξής. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει συμπληρωμένο το ρόστερ της , που αποτελείται από 15 παίκτες. Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για ομάδα βόλεϊ και όχι για ομάδα ποδοσφαίρου. Ας μην προτρέχουν κάποιοι. Εάν και εφόσον κριθεί επιβεβλημένο να προχωρήσουμε σε μεταγραφή, το ΤΑΑ ΑΕΚ θα ενημερώσει αμέσως το φίλαθλο κοινό. Τώρα έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τη δύσκολη αποστολή της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη», είπε ο Μακρής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ