1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2013 21:12

Λεονάρντο Καλντέιρα: «Το μυαλό μας στον ΠΑΟ»

Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/belo-osfp folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/belo-osfp/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο βραζιλιάνος ακραίος του Ολυμπιακού Λεονάρντο Καλντέιρα που ήταν από τους πιο δραστήριους της ομάδας του στον αποψινό αγώνα στο Μπέλγκοροντ αναφέρθηκε στο 2ο σετ που χάθηκε στις λεπτομέριες, στην απώλεια της πρόκρισης στην 12αδα του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό...
«Δεν είναι κρίμα που χάσαμε το σετ, δεν ήταν ο αγώνας στο χέρι μας. Η Μπελογκόριε ήταν καλύτερη ομάδα. Στο 23-23, όταν δεν τελειώνεις την μπάλα, δεν μπορείς να πάρεις το σετ».
 
Για τη χαμένη δεύτερη θέση του ομίλου και κατʼ επέκταση την πρόκριση στους «12», ανέφερε: «Η 2η θέση χάθηκε στο Βέλγιο. Εδώ παίξαμε για εμάς. Δεν κρατάω τίποτα, πάντως, από αυτό το παιχνίδι».
 
Για τη συνέχεια ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν θέλησε να αναφερθεί στην Οστράβα, αφού προέχει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό:
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε και πρόσθεσε: «Καιρός να πάμε πίσω, να κάνουμε προπόνηση, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που δεν γνωρίζω πώς θα είναι τώρα με τον νέο κόουτς (σ.σ. τον Γιάννη Καλμαζίδη).
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ