1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2013 12:58

«Την ΑΕΚ δεν επιτρέπουμε σε κανένα σωματείο και σε κανένα πρόσωπο να την προσβάλει και να τη χλευάζει»

Συνεχίζεται ο πόλεμος των ανακοινώσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι στο γήπεδο του Μίλωνα. Αυτή την φορά είναι σειρά της ΑΕΚ να περάσει στην αντεπίθεση και αναφέρει κατηγορώντας τον Ολυμπιακό για δυσφημιστικές και γεμάτη ανακρίβειες ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός, με την οποία έβαλε εναντίον της ομάδας μας, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τη ληστεία που υπέστη στο μεταξύ μας αγώνα (οι όποιες βολές κατά της ΕΣΑΠ συνιστούν δικό της ζήτημα εάν απαντήσει ή όχι).

Στην κατάπτυστη, δυσφημιστική και γεμάτη ιστορικές και αθλητικές ανακρίβειες ανακοίνωση του ΤΑΑ Ολυμπιακός, με την επισήμανση, ότι πέραν της παρούσας, δεν θα εμπλακούμε σε περαιτέρω πόλεμο ανακοινώσεων, απαντούμε τα ακόλουθα:

Ο κόσμος της ΑΕΚ επιδεικνύοντας αξιοζήλευτη σύνεση κι εγκράτεια, δεν προέβη σε τακτικές Ριζούπολης, ως γνωστόν εμπνεύσεως και εκτελέσεως του αντίπαλου σωματείου, αλλά περιορίστηκε να αποδοκιμάσει τις απαράδεκτες αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, οι οποίες ουσιαστικά έκριναν το αποτέλεσμα.

Αν το αντίπαλο σωματείο κρίνει τους διαιτητές ανίκανους, ας ζητήσει, όπως ζητήσαμε κι εμείς, την επανάληψη του αγώνα, είτε από την αρχή, είτε από το 23-24 του τρίτου σετ.

Το αντίπαλο σωματείο μπορεί να κρίνει και να χαρακτηρίζει την ΕΛΑΣ και την ΕΣΑΠ ανίκανες ή όπως άλλως θέλει, δική τους η ευθιξία, δική τους και η αντίδραση.

Την ΑΕΚ όμως, δεν επιτρέπουμε σε κανένα σωματείο και σε κανένα πρόσωπο να την προσβάλει και να τη χλευάζει, αντιθέτως απαιτούμε το σεβασμό που δικαιούμαστε και που αναλόγως επιδεικνύουμε σε όλα τα αντίπαλα αγωνιζόμενα σωματεία, ανεξαρτήτως εάν τον αξίζουν ή όχι.

Προς ανάδειξη της αλήθειας, προς απόκρουση του θλιβερού λιβελογραφήματος του αντίπαλου σωματείου και προς αποκατάσταση της ιστορίας, επισημαίνουμε και προς τους λιβελογράφους και προς πάσα κατεύθυνση:

Η ΑΕΚ δεν έχει ταπεινωθεί, ούτε πρόκειται να ταπεινωθεί ποτέ. Οι αξίες που πρεσβεύει παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο (ψιλά γράμματα και δυσνόητα για κάποιους), ενδυναμώνονται ακόμη και σε εποχές που το σωματείο πλήττεται και βάλλεται, και εμπνέουν για το μέλλον.

Χαιρόμαστε που ανατρέπουμε το κατεστημένο με τη δύναμή μας μόνο, χαιρόμαστε επειδή αρνηθήκαμε από της υπάρξεώς μας την οποιαδήποτε εμπλοκή μας στα κέντρα αποφάσεων, χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο γιατί είμαστε το μοναδικό σωματείο στην Ελλάδα με τους περισσότερους γνήσιους τίτλους, χαιρόμαστε γιατί την περηφάνιά μας δεν μπορεί να τη νιώσει κανένας, αν δεν είναι Eνωσίτης.

Η ταπεινότητα που μας διακρίνει, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά ταπείνωση, όπως οι συντάκτες του λιβελογραφήματος, προφανώς από ταπεινά αίτια ορμώμενοι, έγραψαν.

Η ταπείνωση είναι αυτή που έρχεται σαν χιονοστιβάδα, έτοιμη να παρασύρει και να καταστρέψει τους επαίροντες και τους ασεβείς. Οι ημέρες της επίπλαστης αφθονίας τους είναι πλέον μετρημένες...

9 σχόλια

  • Comment Link apostolis ane Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 08:08 posted by apostolis ane

    AEKVCfan δυστυχώς ακριβώς όπως τα λες είναι.Κάνουν σαν παιδάκια πόλεμο με ανακοινώσεις χωρίς να έχουν να πουν κάτι...

  • Comment Link giati Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 06:53 posted by giati

    Πολύ έξυπνο το γτπ που έγραψε που έγραψε ο αεκάρας.Κάτι μου θυμίζει...μάλλον του έμαθε κάποιος την τέχνη το καλοκαίρι.

  • Comment Link ΘΡΥΛΟΣ Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 22:37 posted by ΘΡΥΛΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 25-22 ;;;; ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΟΣ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ;;;; ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ....ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 24-23 , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΥ ΣΤΟ 24-22....ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΝΕΤΑ......ΕΛΕΟΣ ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ....ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 17:40 posted by AEKVCfan

    κατώτεροι των ιστοριών και των δυο ομάδων! ντάξει απλά τραγικοί!

  • Comment Link γιώργος γ.π. Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 08:07 posted by γιώργος γ.π.

    Ο Ολυμπιακός έγραψε ανακοίνωση για κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους και η ΑΕΚ στην απάντηση της (αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι) δεν έκανε ούτε καν αναφορά σε αυτούς.Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες ικανότητες για να το καταλάβεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ